Barion Pixel
+36 46 402 952 asztalfoglalas@vegallomasetterem.hu

Pályázatok

Adós neve: Íz-kalauz Vendéglátó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B

Forgóeszköz finanszírozás tartalmának rövid bemutatása: Készletbeszerzés és működési költségek finanszírozása

Széchenyi Hitelprogram

Széchenyi 2020

Befejeződött az Íz-kalauz Vendéglátó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése 2021/02/17

Az Íz-kalauz Kft. 2012-ben került megalapításra. A társaság Miskolc város és a régió egyik elismert vendéglátóhelyét, a Végállomás Bistorant Éttermet üzemeltető társaság. A céget a növekedés jellemzi, mely a tulajdonosok folyamatos fejlesztési szándékát, valamint a szakmai hozzáadott érték létrehozása és a felelős gazdálkodás iránti igényt tükrözi. A hozzáadott érték növekedési potenciál a társaságnál a folyamatos minőségfejlesztésnek, valamint az innovatív megoldások keresésének köszönhetően.

A projekt célja a Végállomás Bistorant konyhai innovációs és ezzel összefüggő ingatlan beruházási fejlesztése, valamint a vendégtér kialakításának felfrissítése volt. A fejlesztés eszközigénye a konyha tekintetében az ún. nagykonyhai berendezések modernizálása, új eszközök beszerzése volt, melyek a munkafolyamatok ésszerűsítik, felgyorsítják, amivel hatékonyabb munkavégzést tudnak megteremteni.

Valamint, gyorsabb vendég kiszolgálás vált általa lehetővé.

A projekt keretében beszerzésre kerültek a Nagykonyhai eszközök: Francialap, Rostlap, Csappal ellátott munkaasztal, 2 ajtós hűtött munkaasztal, 3 ajtós hűtött munkaasztal, 4 fiókos hűtött munkaasztal, Hold-O-Mat, Fali elszívó, fali elszívó tartó polc, dupla égős gáztűzhelyek, 2 medencés mosogató medence, Fűtött tányértároló asztal, Dagasztógép, Sokkoló hűtő fagyasztó gép. A gépek beüzemelése előtt a konyhatér került átalakításra és felújításra.

A fejlesztés lehetővé tette a XXI. századi trendek követését, a külső és belső megújulással a vevő igények kiszolgálásra kerültek, ami a vevő elégedettséget növeli a társaság számára. A minőségi vendéglátást megtudja teremteni a társaság a fejlesztésnek köszönhetően.

A GINOP-1.2.8-20-2020-01943 számú projekt a Széchenyi 2020 program keretében, 2020.12.31-én valósult meg, 10,7 millió forint európai uniós támogatás segítségével.


További információ kérhető:

Budaházy Zoltánné

Telefon: +36(30)2197824

E-mail: vegallomasbistorant@gmail.com

Hírlevél feliratkozás