Barion Pixel
+36 46 402 952 asztalfoglalas@vegallomasetterem.hu

A „VÉGÁLLOMÁS”

A Lillafüredi Állami Erdei Vasút egykori állomásépülete ad otthont regionális gasztro-forradalmunknak. Innen a név: Végállomás Bistro&Wine

Szomszédunk a Diósgyőri vár, bisztrónk mellől indul a kisvasút Lillafüredre, éléskamránk a csodálatos Bükk-hegység.

A belvárostól 15 percre, már kint a zöldben, de még urbánus környezetben találsz ránk.

Gasztronómiánk

Karnyújtásnyira van tőlünk az erdő, az izgalmas bükki kincsek, melyeket regionális termékekkel kiegészítve az ízek végtelen játszóterén kalandozunk.

Az évszakok és a helyi termelői kínálat határozza meg, éppen milyen alapanyagokkal dolgozunk, keresve bennük a legmagasabb minőséget, követve a fenntarthatóság életigenlését. Bízunk a helyi gazdákban és inspiráljuk egymást, hogy az éttermi végeredmény hibátlan és izgalmas gasztronómiai élmény legyen, szervesen kapcsolódva a bor izgalmas világához.

Várvizi Péter kreatív séfünk mindig friss és új séfajánlattal színesíti a szezonális étlapot. Gasztronómiai ujjlenyomataként büszkén viseljük a TOP100 Étterem kiadvány elismerését.

BISTRO&WINE

A kalandok a megszokott útvonalaktól távol kezdődnek. A borpiac zsúfolt világából összegyűjtöttük azokat a gyöngyszemeket, melyek méltón képviselik az ország borászati arculatát. Folyamatosan keressük és kutatjuk a legjobb tételeket, kilépünk a komfortzónánkból és felfedezzük a kis-, és családi birtokok kézműves tételeit.

Miskolc Új gasztrokalandja a WINE STATION, fedezze fel minden kortyát!

Csapatunk

Mi vagyunk A BISTRO a szomszédban, ahová betérhetsz a háztömb környékéről vagy akár a világ bármely tájáról. Láthatatlan kötelékként tart össze minket a helyi értékek iránti szenvedély, és a szívből jövő vidéki vendégszeretet. Folyamatosan képezzük magunkat, figyeljük a trendeket, hogy továbbgondolva, saját arcunkra formálva egyedi végállomásos formába öntsük.

Büszkék vagyunk rá, hogy Miskolc feltörekvő szolgáltatóival a vas és acél városából együtt kovácsoltunk 'A cél-várost'.

Hírlevél feliratkozás