A „VÉGÁLLOMÁS”
A Lillafüredi Állami Erdei Vasút egykori állomásépülete ad otthont regionális gasztro-forradalmunknak. Innen a név: Végállomás Bistro&Wine
Szomszédunk a Diósgyőri vár, bisztrónk mellől indul a kisvasút Lillafüredre, éléskamránk a csodálatos Bükk-hegység.
A belvárostól 15 percre, már kint a zöldben, de még urbánus környezetben találsz ránk.
Dining guide TOP 10 Magyar Étterem 2022
Gasztronómiánk
Karnyújtásnyira van tőlünk az erdő, az izgalmas bükki kincsek, melyeket regionális termékekkel kiegészítve az ízek végtelen játszóterén kalandozunk.
Darab Ádám Séfünk mindíg friss és szezonális ajánlattal színesíti az étlapot. Gasztronómiai ujjlenyomatként büszkén viseljük 2022 óta a Michelin Guide ajánlását, valamint a DG Top 100 hazai kiadvány elismerését is.
BISTRO&WINE
A kalandok a megszokott útvonalaktól távol kezdődnek. A borpiac zsúfolt világából összegyűjtöttük azokat a gyöngyszemeket, melyek méltón képviselik az ország borászati arculatát. Folyamatosan keressük és kutatjuk a legjobb tételeket, kilépünk a komfortzónánkból és felfedezzük a kis-, és családi birtokok kézműves tételeit.
Miskolc Új gasztrokalandja a WINE STATION, fedezze fel minden kortyát!
Az Erdő finom
A saját környezetünk megismerésén alapuló erdei gasztro-vonalat álmodtunk meg Bózsó Gyula erdőmérnök szakmai segítségével, akivel AZ ERDŐ FINOM könyv létrehozásában együttműködtünk.
Az ehető erdő inspirálta ételeket immáron a Végállomás szezonálisan frissülő séfajánlatában találod.
Érdekel a könyv
Csapatunk
Mi vagyunk A BISTRO a szomszédban, ahová betérhetsz a háztömb környékéről vagy akár a világ bármely tájáról. Láthatatlan kötelékként tart össze minket a helyi értékek iránti szenvedély, és a szívből jövő vidéki vendégszeretet. Folyamatosan képezzük magunkat, figyeljük a trendeket, hogy továbbgondolva, saját arcunkra formálva egyedi végállomásos formába öntsük.
Büszkék vagyunk rá, hogy Miskolc feltörekvő szolgáltatóival a vas és acél városából együtt kovácsoltunk 'A cél-várost'.