Barion Pixel
+36 46 402 952 asztalfoglalas@vegallomasetterem.hu

A „VÉGÁLLOMÁS”

A Lillafüredi Állami Erdei Vasút egykori állomásépülete ad otthont regionális gasztro-forradalmunknak. Innen a név: Végállomás Bistro&Wine

Szomszédunk a Diósgyőri vár, bisztrónk mellől indul a kisvasút Lillafüredre, éléskamránk a csodálatos Bükk-hegység.

A belvárostól 15 percre, már kint a zöldben, de még urbánus környezetben találsz ránk.

Dining guide TOP 10 Magyar Étterem 2022

Gasztronómiánk

Karnyújtásnyira van tőlünk az erdő, az izgalmas bükki kincsek, melyeket regionális termékekkel kiegészítve az ízek végtelen játszóterén kalandozunk.

Az évszakok és a helyi termelői kínálat határozza meg, éppen milyen alapanyagokkal dolgozunk, keresve bennük a legmagasabb minőséget, követve a fenntarthatóság életigenlését. Bízunk a helyi gazdákban és inspiráljuk egymást, hogy az éttermi végeredmény hibátlan és izgalmas gasztronómiai élmény legyen, szervesen kapcsolódva a bor izgalmas világához.

Várvizi Péter kreatív séfünk mindig friss és új séfajánlattal színesíti a szezonális étlapot. Gasztronómiai ujjlenyomataként büszkén viseljük a TOP100 Étterem kiadvány elismerését.

BISTRO&WINE

A kalandok a megszokott útvonalaktól távol kezdődnek. A borpiac zsúfolt világából összegyűjtöttük azokat a gyöngyszemeket, melyek méltón képviselik az ország borászati arculatát. Folyamatosan keressük és kutatjuk a legjobb tételeket, kilépünk a komfortzónánkból és felfedezzük a kis-, és családi birtokok kézműves tételeit.

Miskolc Új gasztrokalandja a WINE STATION, fedezze fel minden kortyát!

Az Erdő finom

A saját környezetünk megismerésén alapuló erdei gasztro-vonalat álmodtunk meg Bózsó Gyula erdőmérnök szakmai segítségével, akivel AZ ERDŐ FINOM könyv létrehozásában együttműködtünk.

Az ehető erdő inspirálta ételeket immáron a Végállomás szezonálisan frissülő séfajánlatában találod.

Érdekel a könyv

Csapatunk

Mi vagyunk A BISTRO a szomszédban, ahová betérhetsz a háztömb környékéről vagy akár a világ bármely tájáról. Láthatatlan kötelékként tart össze minket a helyi értékek iránti szenvedély, és a szívből jövő vidéki vendégszeretet. Folyamatosan képezzük magunkat, figyeljük a trendeket, hogy továbbgondolva, saját arcunkra formálva egyedi végállomásos formába öntsük.

Büszkék vagyunk rá, hogy Miskolc feltörekvő szolgáltatóival a vas és acél városából együtt kovácsoltunk 'A cél-várost'.

Hírlevél feliratkozás