Barion Pixel

Steak & Wine

Interaktív gasztroest a Végállomásban
Steak & Wine

A Steak & Wine nem klasszikus borvacsora, hanem egyben interaktív gasztroshow: lesz olyan fogás, ami a vendégek előtt készül el, másokról maga a termelő mesél majd, míg a borok világába Sommelier kollégánk nyújt betekintést. Nem mellesleg, Vállai Béla nemcsak az italokat mutatja be, hanem a steakvilág és a bor harmóniájának titkaiba is beavat.



Az est folyamán háromféle steak kerül a tányérra különböző érleléssel, textúrákkal, borpárosításokkal.



Ezek után az is megszereti ezt a méltán elismert ételt, akinek eddig kétségei voltak felőle.



A fogások sorát egy karakteres, rusztikus desszert zárja, ami méltó levezetése lesz a közös gasztrokalandnak.



Várunk minden kedves érdeklődőt és tanulni vágyót, hiszen ez az este egyszerre szól az edukációról, a finom ételekről, a jó borokról, a jóízű beszélgetésekről és a szenvedélyről.



MENÜSOR



Üdvözlőital:


Mariasy Furmint Brut pezsgő (A HÁZ pezsgője) 2022



Amouse: Füstölt marhanyelv, torma



Előétel:


Francia bélszín tatár, tarlórépa , gránátalma



Centurio Első fejtés cabernet franc siller 2023



*Átvezető bor: Centurio CabFrankos 2024



Főétel:


Steak háromféleképpen, szarvasgombás burgonyapüré, cékla, jus



Centurio Liberty 2022 – Pannonhalmi Infusio 2020



Desszert:


Aranygaluska, narancsos vaníliasodó



Mariasy Tokaji Aszú 5 puttony 2018



ÁR: 31.900 Ft / fő + szervízdíj



(az esten való részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött)



További információ:



📲 +36 46 402 952



📧 kapcsolat@vegallomasbistro.com

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás