Barion Pixel
+36 46 402 952 asztalfoglalas@vegallomasetterem.hu

Ízek, élmények, furmintok...

2023. február. 03. 19:00 (Péntek) - február. 03. 21:00 (Péntek)
Február a furmint hónapja is. Ezért arra gondoltunk, hogy összehozzuk egy boros mesterkurzus tudásszomját a Végállomás gasztro-estek élményeivel.
Ízek, élmények, furmintok...

A furmint magával ragadó szőlőfajta, emblematikus magyar bor, mely gazdag ásványoságával és sokszínű eleganciájával számtalan felfedezésre váró titkot rejt.
Az est folyamán megmutatjuk, hogy a furmintnak ezer arca van és bizony mindegyik igen "jóképű".

7 bor és személyesen 5 borászegyéniség, akik a furmint hírnevét méltó módon képviselik itthon és
a nagyvilágban. Velünk lesz
- Bacsó András (Máriasy pincészet borásza),
- Jójárt Gergő (Holdvölgy pincészet birtokigazgatója),
- Zsirai Kata (Zsirai pincészet borásza és tulajdonosa),
- Kulcsár Gábor (Maison aux Pois pincészet borásza és tulajdonosa), valamint
- Szilágyi László (Gizella pincészet borásza és tulajdonosa)

A válogatást ezúttal izgalmas, laza, apró falatok kísérik végig, mint egy könnyed és elegáns állófogadáson,
Várvizi Péter executive chef jóvoltából.
„Ezer arc, ezer íz” - merész indiai, játékos keleti, vidám olasz és markáns magyar ízek párosításában.
Színtiszta szenvedély és mosoly.

Az esemény moderátora Vállai Béla borkurátor.

Ünnepeld velünk együtt a Furmint csodálatos világát ezen a kiemelkedő gasztro-eseményen!

Ha kezdő borfogyasztó vagy és szeretnéd a tudásod tovább mélyíteni vagy fekete öves borninjaként csak halmoznád az élvezeteket vagy csak egyszerűen szeretnéd magad jól érezni egy különleges péntek estén,
akkor itt a helyed.


Ára
19.900 Ft+12% szervízdíj

Időpont
2023.02.03. péntek 19:00

Az eseményen való részvétel előzetes jegyvásárláshoz és asztalfoglaláshoz kötött!
+36 46 402 952
asztalfoglalas@vegallomasetterem.hu

Hírlevél feliratkozás