Barion Pixel
+36 46 402 952 asztalfoglalas@vegallomasetterem.hu

Tányérodon az erdő!

A fenntarthatóság és a környezetvédelmi törekvések éttermi szinten is megvalósíthatóak, csak szív kell hozzá és elhivatottság, semmi más!

Az erdő a mi kertünk!

Regionális konyhánk különlegessége abban rejlik, hogy a magyar konyha elemeihez kreatívan nyúlunk, újjá tudjuk varázsolni azokat az ételeket, melyekre hagyományként tekintünk. Ám nem állunk meg itt, mert felfedezésre vár egy csodálatos, új vidék: AZ ERDŐ.

A Bükk, mint egy tiszta, vegyszermentes kert, magasabb szintre emeli mindennapi gasztronómiánkat. Egyes fogásokban fűszerként, de akár markáns hozzávalóként bukkannak fel az ehető erdei alapanyagok. Vadgyümölcsök, gombák, gyógynövények és vadzöldségek sorakoznak fel szezonális konyhánkon, melyeket Várvizi Péter executive chef szakmai irányítása alatt illesztünk be a menüsorba. Színes, izgalmas ételek születnek a kezünk alól, olyan ízekkel találkozhatnak vendégeink, melyek új dimenziót nyitnak az éttermi élmények égiszén.

A KÖNYV

2022-ben, munkánk gyümölcseként, Bózsó Gyula erdész és Várvizi Péter executive chef kooperációjában született meg Az ERDŐ finom könyv, mely az erdei csúcsgasztronómia új fokmérője.

Legfőbb küldetése, hogy fenntartható forrásból származó, egészséges ételek fogyasztására inspirálja olvasóit, miközben az ehető erdei alapanyagok otthoni felhasználásához is irányt mutat.

A könyv éttermünkben megvásárolható!

Megvásárolom a könyvet

A kulisszák mögött

6. Debrecziner Gourmet Fesztivál 2022.

Hírlevél feliratkozás