Végállomás a Debrecziner Gourmet -Fesztiválon

 

Várvizi Péter Séf által irányított Végállomás Bistorant a kitűnő minőségű alapanyagok, modern konyhai technológia, nagyfokú kreativitás, a folyamatos megújulás jellemző. Ez igaz a Végállomás menüsorára is, mi már alig várjuk, hogy megkóstolhassuk. Ti is?
– Lillafüredi füstölt pisztráng és padlizsánkrém, házi teljes kiőrlésű, pirított, kovászolt kenyéren
– Kacsamájbrülé, céklametélt, szeder-áfonya “kompót”
– Sült borjúoldalas, sajtos, almás, burgonyatekercs, erdei gombás szósz.

The restaurant Végállomás Bistorant, run by Peter Várvizi chef, is characterized by quality ingredients, modern kitchen equipment, a high level of creativity, and continuous renewal. This is also true to their menu on the gourmet festival. We can hardly wait to taste it! And you?

– Lillafüred smoked trout and aubergine cream, homemade whole wheat, toasted, leavened bread
– Duck liver brulee, beetroot, blackberry-cranberry “compote”
– Roast beef, potato roll with cheese and apple, forest mushroom sauce