Egy rendkívül izgalmas és színes gasztro estre invitáljuk a kulináris élvezetek és a jazz szerelmeseit. Érkezik egy csúcs-sommelier, akivel a dél-amerikai vidék mögé tekintünk és remek borokat ismerhetünk meg. Arról, hogy a bor – étel harmónia tökéletes legyen, mégis rendhagyó- a Végállomás Bistorant csapata és Várvizi Péter Executive Séf gondoskodik.
A zenét pedig Iván Szandra jazz énekesnő hozza el nekünk, ezúttal trombitakísérettel.
Tekintsünk ki együtt a nagyvilágra!:)
Menüsor:
Amouse Bouche:
→ Kókusztejes sütőtökkrémleves, mogyorós grillázzsal
/ Las mulas, Sauvignon Blanc 2018 – Chile /
→ Norvég homár, sárga céklával, sárga cukkinivel és kurkumás szósszal
/ Santa Digna, Cabernet Sauvignon rosé – 2018 – Chile /
→ Kacsaerőleves, kacsamájjal és shitake gombával
/ Montes Alpha, Carmenere 2017 – Chile /
→ Füstölt fekete tőkehal, paccheri tésztával, fekete olívabogyóval és hagymakrémmel
/ Kaiken, Ultra Cabernet Sauvignon – Argentína /
→ Szarvasgerinc, szarvasgombás burgonyapürével és sült gesztenyével
/ Kaiken MAI 2014 – Malbec – Argentína /
→Csupa karamell, mascarponefagylalttal
/ Montes Alpha, Chardonnay 2016 – Chile /
Mignardies
→Csörögefánk, étcsokoládékrémmel (Rózsavölgyi Canoabo 72%)
Ár:
17.900 Ft /Fő ,mely tartalmazza a teljes menüsort, borokat, szódavizet ,felszolgálási díjat és kávét.
A rendezvényen való résztvétel előzetes foglaláshoz és jegyvásárláshoz kötött!
Érkezés: 18.30
Asztalfoglalás és további információ: 46/402-952
Csatlakozz Facebook eseményünkhöz is:
https://www.facebook.com/events/675320939624570/