AKTUÁLIS SÉFAJÁNLAT

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation!

 

Füstölt pisztráng buggyantott tojással és fokhagymamártással
Smoked trout with poached egg and garlic sauce
// Nagy-Szögedi Pince Lengyászó Bükki Zengő-Olaszrizling 2018 //

Paszternákos zellerkrémleves, folyami sült harcsakockákkal és tormával
Parsnip celery cream soup with river-catfish and horseradish

Bőrén sült süllő, bergamotte-os sárgarépás édesburgonyakrémmel és tavaszi zöldekkel
Roasted  river-bass,  sweet potato cream with bergamotte carrot, spring greens
// Péter Pince Thurzó Furmint 2018 //

„Wellington” csirkemell polentakrémmel és fokhagymás spenóttal
„Wellington” chicken breast , polenta and spinach with garlic
// Káli Kövek Sauvignon Blanc 2019 //

Malacpofa és sült császárhús, leveles tésztán tálalt véres hurkával, sült almával és dióval
Pork’s pig cheek, roasted emperor served with puff pastry, roasted apples and nuts
// Gallay Miskolc (Zweigelt) 2015 //

Serpenyőben sült kakukkfüves borjúszűz, gombával töltött burgonyás pogácsával és babérleveles szósszal
Pan-fries thyme veal  with roasted onion,potato patties with mushroom, bay leaf sauce
// Losonczi Bálint Pinot Noir 2018 //

Kávészünet
Cold dessert made from coffe granité, mascarpone, choco ccream, coffe reduction, chocolate icecream, grué cacao
// Agárdi csokoládélikőr 2cl //

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier