AKTUÁLIS SÉFAJÁNLAT
Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation!
Zellerkrémleves bio sárgacéklával, naranccsal és zsályával
Celery cream soup with yellow beets, oranges and sage
1 490,-Ft
🍷Gizella Pincészet, Furmint-hárs cuvée 2019
1 dl: 700.-
Céklás gnocchi spenótos sütőtökkel és mezőtúri bivalymozzarellával
Beetroot homemade gnocchi with spinach, pumpkin and hungarian buffalo mozzarella
2 900,-Ft
🍷Losonczi Bálint Pinot noir 2017
1 dl: 900,-Ft
Roston sült süllőfilé karfiolkrémmel, őszi zöldségekkel és gremolatával
Grilled catfish fillet with roasted eggplant, sun-dried tomatoes and zucchini
4 200,-Ft
🍷St. Andrea Örökké cuvée 2018
1 dl: 1 490,-
Mustáros tanyasi csirkeragu rozmaringos gyökérzöldségekkel és fekete olívabogyóval
Farmed chicken stew with mustard, rosemary root vegetables and black olives
3 600,-Ft
🍷Légli Gesztenyés Rajnai Riesling 2019
1 dl: 1 190,-Ft
Sertésszűz tormás füstölt burgonyakrémmel, sült paprikával és paradicsommal
Pork tenderloin with smoked potato cream with horseradish, roasted peppers and tomatoes
3 600,-Ft
🍷Holdvölgy Vision 2018
1 dl: 990,-Ft
Bükki vörösboros szarvas osso-bucco gesztenyés, vargányás polentával és sült hagymákkal
Bükk Hill’s deer osso-bucco in red wine with chestnut,porcini mushroom polenta and roast
onions
5 900,-Ft
🍷Ipacs szabó Nászút-helyett 2017
1 400,-Ft
Meggyes-mákos pavlova torta
1 490,-Ft
Sour cherry poppy seed „cake”
🍷Chambord Royale de France likőr
2cl: 1 200.-
Hornyák Tibor
Séf / Chef
Darab Ádám
SousChef
Várvizi Péter
Kreatív séf / Creative Chef