AKTUÁLIS SÉFAJÁNLAT

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation!

 

Zellerkrémleves bio sárgacéklával, naranccsal és zsályával

Celery cream soup with yellow beets, oranges and sage

1 490,-Ft

🍷Gizella Pincészet, Furmint-hárs cuvée 2019

1 dl: 700.-

Céklás gnocchi spenótos sütőtökkel és mezőtúri bivalymozzarellával

 Beetroot homemade gnocchi with spinach, pumpkin and hungarian buffalo mozzarella 

2 900,-Ft

🍷Losonczi Bálint Pinot noir 2017

1 dl: 900,-Ft

Roston sült süllőfilé karfiolkrémmel, őszi zöldségekkel és gremolatával

Grilled catfish fillet with roasted eggplant, sun-dried tomatoes and zucchini 

4 200,-Ft

🍷St. Andrea Örökké cuvée 2018

1 dl: 1 490,-

Mustáros tanyasi csirkeragu rozmaringos gyökérzöldségekkel és fekete olívabogyóval

Farmed chicken stew with mustard, rosemary root vegetables and black olives

3 600,-Ft

🍷Légli Gesztenyés Rajnai Riesling 2019

1 dl: 1 190,-Ft

Sertésszűz tormás füstölt burgonyakrémmel, sült paprikával és paradicsommal

Pork tenderloin with smoked potato cream with horseradish, roasted peppers and tomatoes

3 600,-Ft       

🍷Holdvölgy Vision 2018

1 dl: 990,-Ft

Bükki vörösboros szarvas osso-bucco gesztenyés, vargányás polentával és sült hagymákkal

Bükk Hill’s deer osso-bucco in red wine with chestnut,porcini mushroom polenta and roast
onions

5 900,-Ft

🍷Ipacs szabó Nászút-helyett 2017

1 400,-Ft

Meggyes-mákos pavlova torta

1 490,-Ft

Sour cherry poppy seed „cake”

🍷Chambord Royale de France likőr

2cl: 1 200.-

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Darab Ádám
SousChef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Creative Chef