AKTUÁLIS SÉFAJÁNLAT

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation!

 

Zöldfűszerekben marinált kecskesajt, fügével, mogyoróval és kovászolt pirítós kenyérrel (V)
/Goat cheese marinated in green spices with figs, hazelnuts and toasted bread/
2300.-

Sándor Zsolt Ezerfürtű 2017
1 dl: 550.-

Céklakrémleves színes céklákkal és „oreoval” (V)
/Beetroot cream soup with colored beets and oreo/
1400.-

Süllőfilé piros szalámival, sárga koktélparadicsommal, sült paprikával és rákszósszal (LM, GM)
/Cat fish fillet with red salami, yellow cherry tomatoes, roasted peppers and crab sauce/ (LF, GF)
4200.-

Pannonhalmi Rajnai Rizling 2018
1 dl: 700.-

 Mézes, szezámos malacoldalas újhagymával és bacon-ös, kelbimbóval (LM, GM)
/Honey and sesame flavored spere ribs with spring onion and bacon, brussels sprouts/ (LF, GF)
3600.-

Gere-Weninger Rosé 2018   
1 dl: 600.-

Rozmaringos, szaftos báránycsülökragu, édesburgonyával és gesztenyével (LM, GM)
/Juicy lamb shank ragout with rosemary, sweet potatoes and chestnuts/ (LF, GF)
3900.-

Losonczi Bálint Pinot Noir 2017
1 dl: 850.-

Rib-eye steak fordított, balzsamecetes hagymatortával és vargányás szósszal (LM, GM)
/Grilled rib-eye steak reverse balsamic onion cake and porcini sauce/ (LF, GF)
5900.-

Heimann Birtokbor 2016
1 dl: 1050.-

Szilvás, fehércsokoládés “somlói-galuska”, mandulás ropogóssal (V)
/”Somlói dumplings” with white chocolate, plum and almond crunch/ (V)
1400.-

Szászi Zeusz-Ottonel Muskotály 2018
1 dl: 700.-

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier