AKTUÁLIS SÉFAJÁNLAT

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation!

 

Grillezett kecskesajt, rozmaringos körtével, sárgadinnyével,  zöldsalátával és mandulás cukkinivel (V, GM)

Grilled goat cheese with rosemary pears, melons, green salad, almond  and zucchini (V, GF)

2500.-

Espák Pince Furmint 2016   

1  dl:  700.-

Citromos karalábékrémleves fekete olívabogyóval, uborkával és petrezselyemolajjal (V, GM, LM)

Lemon kohlrabi cream soup with black olives, cucumber and parsley oil (V, GF, LF)

 1400.-

Bőrén sült süllő kapros tökfőzelékkel, aiolival (V, LM, GM)

 Roasted walleye fillet with pumpkin sauce, dill and aioli (V, LF, GF)

 4200.-

Konyári Zöldveltelini 2018

 1  dl:  900.-

Roston sült csirkemell zöldséges parmezános „rizottóval” (GM)

 Grilled chicken breast with vegetable “risotto” (GF)

3300.-

Strommer Rosé Cuvée 2018

1  dl:  600.-

Grillezett mangalica Tomahawk narancsos teriyaki szósszal, szezámmaggal és pirított újburgonyával (LM, GM)

Grilled bony mangalica chop with orange teriyaki sauce, sesame seeds and roasted potatoes (LF, GF)

3400.-

Pannonhalmi Tricollis  Vörös 2018

1  dl:  900.-

Kakukkfüves  bükki szarvasgerinc sült édesburgonyával,  zellerrel és grillezett vargányával (LM, GM)

Thyme venison loin steak of Bukk Hill  with sweet potatoes, celery and grilled porcini (LF, GF)

6100.-

Sándor Zsolt Zweigelt 2015

1  dl:  800.-

Meggyes mandulakrémes torta pisztáciafagylalttal (V)

Cherry almond cream cake with pistachio ice cream (V)

1400.-

Szent Benedek Remete Cuvée

1  dl:  800.-

                                                                           

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier