AKTUÁLIS SÉFAJÁNLAT

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation!

 

Hideg joghurtos, mentás uborkaleves, feketeolívás pirítóssal
Cold yogurt, mint cucumber soup with black olive toast

„A nyár ereje”
Gránátalmás céklasaláta, radicchióval és friss kecskesajttal
„The power of summer” – Pomegranate beetroot salad with radicchio and fresh goat cheese
Tóth Ferenc, Kadarka Siller 2018

Roston sült harcsafilé sült padlizsánnal, aszalt paradicsommal és cukkínivel
Grilled river-catfish fillet with roasted eggplant, sun-dried tomatoes and zucchini
Etyeki Kúria Chardonnay 2018

Tárkonyos nyúlgerinc és lapocka citromos cukorborsóval és spenótkrémmel
Tarragon rabbit backbone and shoulder with lemon sugar peas and spinach cream
Pannonhalmi Sauvignon Blanc 2019

Pirított kacsamell szezámos mákos “gubával” és szerecsendiós mártással
Roasted duck breast with sesame poppy “dumplings” and nutmeg sauce
Losonci Bálint ,Pinot Noir 2017

Szarvas bélszín és gerinc kakukkfüves, póréhagymás burgonyával, pirított kukoricával és vargányás szósszal
Venison tenderloin and loin with thyme,  potatoes, roasted corn and porcini mushroom sauce
Kovács Nimród, Soul Syrah 2016

Aki a csokit szereti… – csokoládé, pisztácia, málna
Who loves chocolate… – chocolate, pistachios, raspberries
Royal Oporto 10 years

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier