AKTUÁLIS SÉFAJÁNLAT

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation!

 

Faszenes zempléni sajt, rozmaringos körtével, házi pirított kalácson (V)
2190.-
Cheese of Zemplén with rosemary-pear, served on toasted milk-loaf
// Villa Pátzay Irsai Olivér 2019 Badacsony //
1 dl: 600.-

Édesburgonya- és zellerkrémleves, szezámos karfiollal és kalamata olívabogyóval  (V)
1490.-
Sweet potato and celery cream soup with sesame cauliflower and kalamata olive

Süllőfilé, miso-s sült padlizsánnal és zöldséges bio rizzsel  (LM)
3900.-
Walleye fillet with fried miso-eggplant and vegetable- bio rice
// Kamocsay Ákos Ihlet cuvée 2017 Neszmély //
1 dl: 600.-

Kacsamell és rántott rillet, zsályás sütőtökkel és birsalmával
3800.-
Duck breast and rillet in breadcrumbs with sage-pumpkin and quince
// Patricius Tokaji Sárga Muskotály 2018 Tokaj //
1 dl: 600.-

Rozmaringos, szaftos báránycsülökragu, curry-s, spenótos lencseraguval (LM)
3900.-
Juicy-rosemary lamb trotters ragout with curry-spinach lentil ragout
// Weninger Kékfrankos 2017 Sopron //
1 dl: 1100.-

  Kávés fűszervajjal sült marhafartő, vargányás burgonyapürével és sült körtés szósszal
4500.-
Beef roast with coffee-spice butter, served with mushroom-mashed potato and fried pear sauce
 //Ipacs Szabó István Inni jó 2017 Villány //
1 dl: 900.-

Gesztenye, aszalt szilva, csokoládé, brownie
1490.-
Chestnut, dried prune, chocolate, brownie
 // Agárdi csokoládélikőr //
2cl: 800.-

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier