AKTUÁLIS SÉFAJÁNLAT

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation

 

Vörösboros, házilag készített borókás bresaola-sonka, gyömbérrel és almás lilakáposzta salátával 
Homemade hungarian beef- bresaola ham marinated in red wine with ginger and apple lilac cabbage salad
 – Kárásztelek Friza Rosé  Gyöngyözőbor  2017 –

 Mustáros burgonyakrémleves, zöldséggombócokkal és tárkonyos zelleres salátával
Mustard potato cream soup with vegetable dumplings and tarragon celery salad

Tengeri süllő, narancsos zelleres sárgarépával és gyömbéres citromkompóttal
Sea bass, orange celery with carrot and ginger lemon compote
– Pannonhalmi Rajnai Rizling 2017 –

 Hortobágyi palacsinta
Chicken stew filled in salted pancakes fried in bread crumbs
– Figula Rosé Cucée 2018 –

 Bőrén sült kacsamell és pirított kacsamáj, aszaltszilvás krokettel és hagymás szósszal
Roasted duck breast and roasted duck liver with dried plum croquettes and onion sauce
– Luka Enikő Madárlátta Merlot 2017 –

Bőrös, ropogós malacoldalas, kolbászos, sajtos rakott burgonyával
Skinny crispy piglet side , sausage and cheese potatoe graten
– Günzer Zoltán Tüchtig Cuvée 2017 –

 Pirított, omlós báránynyak, tormás, almás céklával, sült burgonyával és zempléni sajtszósszal  
Roasted lamb neck, horseradish, apple beetroot, fried potatoes and  homemade cheese sauce  from Zemplén cheeses
– Sebestyén Csaba Porkoláb-völgyi Cabernet Franc 2016 –

 Almás, diós máglyarakás, vaníliaszósszal
Apple walnut cake with vanilla sauce
– Szászi Zeusz-Ottonel Muskotály 2018 –

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Chef Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier