AKTUÁLIS SÉFAJÁNLAT

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation

 

Grillezett kecskesajt(Rácz Miklós), aszalt sárgabarackos kadarka szósszal és fehér spárgával

 Grilled goat cheese with dried apricot and Kadarka sauce , white asparagus

                                               Streit-Zágonyi Fremont cuvée 2017                                                                                         

Sáfrányos, citromnádas sárgarépakrémleves, garnélarákkal 

  1590.-

Saffron soup with lemon sauce and shrimp

Enyhén füstölt roston sült harcsafilé, kapros túrógombóccal és snidlinges tejföllel            

4300.-

Lightly smoked roasted catfish fillet with salted and  dill  dumlings and sour cream

                                  St. Andrea Boldogságos cuvée superior 2017                                                                            

Lime-os, korianderes csirkemell és csirkeszárny, bazsalikomos cukkínivel

  3200.-

Lime, coriander chicken breast and chicken wings with basil zucchini

Gilvesy Sauvignon Blanc 

Nyúlcomb és nyúlgerinc, mentás cukorborsókrémmel és narancsos brokkolival 

     3800.-

Rabbit legs and Ridge, with sugar pea cream and orange broccoli

Martinus Kékfrankos Rosé  

Babérleveles, fehérborban készült  báránysült, rozmaringos aszaltparadicsomos burgonyával

5100.-

Rosted lamb in  white wine  with  potatoes with dried tomatoes and rosemary

Sebestyén Csaba Kadarka  

Füstölt borjúszegy  BBQ szósszal,sárga céklával és grillezett sárga kaliforniai  paprikával           

  4400.-

Smoked veal, bbq sauce, yellow beetroot and grilled yellow california pepper

Bakonyi Péter Kékfrankos          

Fehércsokoládékrémes, kókuszos málna- epertorta, pisztáciaszósszal  

  1450.-

White chocolate cream, coconut raspberry-epertortis with pistachio sauce

                                        Szent Benedek Remete Cuvée 2016                                                                                 

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Chef Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier