AKTUÁLIS SÉFAJÁNLAT

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation!

 

Roston fehér spárga, kecskesajtkrémmel és buggyantott tojással (GM)
Grilled white asparagus with goat cheese cream and poached egg
Pannonhalmi Sauvignon Blanc 2019

Ropogósra sült süllő, olívás paradicsomkrémmel, zöld spárgával és cukkínivel (LM,GM)
Crispy river-bass with olive tomatoe cream,green asparagus and zucchini
PÉTER Pincészet, Tokaj Thurzó Furmint 2018

Végállomás “pizza”
Home made dumpling, pork,chili, ginger, onion
Nagyszögedi pince ( Bükkalja) Lengyászó Zengő 2018

Bajoros, sült házi marhakolbász, pirított sajtos, sonkás rakott krumplival(GM)
Bavarian fried home made beef sausage with toasted cheese and ham casserole potatoes
Kreinbacher Juhfark Selection 2017

Vajban sült marhafartő, mustáros sült padlizsánnal és tárkonyos céklával(GM,LM)
Roasted beef with mustard  and fried eggplant ,tarragon beets
Ruppert Villányi Franc 2016 1 dl

Sült, tejfölös, rumos, túrós palacsinta, meggy-málnasorbet
Baked pancakes with sour cream,rum, cottage cheese,cherry- raspbberry sorbet
Hungária Rosé

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier