RÓLUNK IRTÁK

WE  LOVE  HUNGARY! WE LOVE MISKOLC!
KÖSZÖNJÜK AZ AJÁNLÁST WE LOVE HUNGARY KIADVÁNY!
• WE LOVE HUNGARY 2019/ NYÁR-ŐSZ

 

Miért lettek toplistásak a miskolci éttermek? • MINAP.HU

Észak-Magyarország napilap • 2016.01.30.Ízkalauz-1

 

Az 50 legjobb vendéglői élményt gyűjtötte össze az idei Népszabadság TOP Étterem kiadvány. Benne a Végállomással!

montazs

 

Az Észak_Magyarország napilap 2015. szeptember 18. számában.

Észak_Magyarország napilap 2015. szeptember 18.

MINAP.HU – „Az ízek mindig kalandra hívnak!” Interjú Várvizi Péterrel

Dining Guide TESZT 2015. február ITT olvashatod!

————————————–

A 2015. október 12-18. közötti IX. Országos Étterem Hét rekord vendégszámmal zárult!
A beérkezett értékelések alapján a 2015. őszi Étterem Hét legjobb éttermeinek országos listájában a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában a 3. helyezést értük el:
3. Végállomás Bistorant (Miskolc)
2. IKON Étterem (Debrecen)
1. Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

————————————–

2013. október 29.
A 2013. őszi Étterem Hét legjobb éttermei! (kizárólag a Vendégek véleménye alapján)

Országos lista – TOP 5:
5. helyezett: No1 bisztró (Debrecen)
4. helyezett: IKON étterem (Debrecen)
3. helyezett: Végállomás Bistorant (Miskolc)
2. helyezett: Kistücsök étterem (Balatonszemes)
1. helyezett: Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

A 2013. október 14. és 20. között rendezett V. Országos Étterem Hét minden eddiginél sikeresebb volt, több mint 19.000 Vendég foglalt asztalt a 108 résztvevő étterembe.
A megjelent Vendégek közül 3.500 értékelés és vélemény érkezett az október 14. és 22. közötti időszakban a DiningCity.com étteremajánló weboldalra.
A beérkezett vélemények alapján kihirdették az őszi Étterem Hét TOP 5 Budapesten kívüli és TOP 10 budapesti éttermét!
(a toplistánál csak azokat a véleményeket vették figyelembe, amelyek mögött a rendszerben valós asztalfoglalások voltak, továbbá az értékelések pont- és darabszámát is számolták, illetve minden étterem esetében súlyozták az eredményeket, így egy valóban a Vendégek véleményét tükröző hiteles és 100%-ig független éttermi toplista alakult ki)

————————————–

Térültünk, fordultunk Magyarország negyedik legnépesebb városában, és ugyan az éttermi felhozatalból sejthettük, hogy nem lesz könnyű dolgunk, de nem adtuk fel:
a legjobb hamburgerért a kisvasút végállomásig mentünk, stílszerűen a Végállomás Bistorantig. Észak-Magyarország legnagyobb városának legjobb street lelőhelye.

DINING GUIDE Toplista Gasztronómia 2013 – Street Food

A Budapesten kívül is éledező gasztronómia egyik ígéretes kezdeményezése: az Encshez közeli nagyvárosban is megindulni látszik valami… 11 pont
Gault&Millau Étteremkalauz 2014

Miskolc legjobb konyhája! 10 pont
Gault&Millau Étteremkalauz 2012

Fantasztikus ételek és ízek, nagyon kedves kiszolgálás és igazán kellemes és szép hely…
(Diningcity.com- vendég vélemény 2013.03.22)

Nagyon hangulatos étterem, udvarias kiszolgálás, színes választék. Minden alkalomra tökéletes! Csak ajánlani tudom mindenkinek…
(Diningcity.com-vendég vélemény 2013.03.24)

Kiváló ételek gyönyörűen tálalva, egy hangulatos étteremben!
(Diningcity.com- vendég vélemény 2013.október 17.)
„Tegnap olvastuk menet közben a DG hírlevelet – már az interjú is nagyon élvezetes volt az M3-ason olvasva – ennek hatására döntöttünk úgy, hogy visszafelé nem sajnáljuk azt a másfél órás kitérőt és ellátogatunk ide. Azt kell hogy mondjam, megérte a kitérő. A hely kifinomult, ízlésesen berendezett. A vacsora meg egyszerűen fenséges volt. Bistorant ízelítővel kezdtünk – ami nagyon jó döntés volt – tobzódtunk az ízorgiákban – nem lehet eldönteni, hogy a kacsamáspástétom, a hagymalekvár, a kacsa rilette, vagy a kolbászkrém volt a finomabb, csak kentük – kentük a meleg kenyérre egyiket a másik után, majd a tányért is kitöröltük. Közben finom sajtokat is kóstolgattunk. Főételnek férjem kecskegidát rendelt francia lecsóval én pedig garadnai pisztrángot választottam remulád mártással és grillezett zöldséggel. Kiváló minőségű pisztráng, isteni finom zöldségek – pedig nem vagyok nagy zöldségfogyasztó – hogy lehet, hogy egyik helyen ennyire finom a zöldség, máshol meg ehetetlen? A remulád mártás egyszerűen elámított – annyira tökéletes ízű volt, semmi túlzás nem volt benne, úgy simult a pisztránghoz, hogy azt szavakba sem tudom önteni. Desszertet a séf ajánlatából választottuk – sós karamell fehér csokival és málnával. Tökéletes harmónia, együtt és külön külön és mennyei. Egyetlen apró észrevétel – az üdítő jobban esett volna, ha hidegebb – mert hiába volt rajta jég, az csak a vacsora végére tudta kellemesre lehűteni az egyébként nagyon finom gyömbér / bodza és bodzavirág szörpöt. Mindennek az áráért 9700 Ft-ot fizettünk – ezt is nagyon rendben találtuk! Még a felszolgálásról néhány szót. Rendkívül kedves, figyelmes, de egyáltalán nem tolakodó és gyors kiszolgálásban volt részünk. Nem kellett körülnézni, amikor kellett, azonnal ott volt a fiatal pincér – ez már csak hab volt az egész vacsoraélményen. Ide szívesen visszajönnék akár hetente – Miskolciak! becsüljétek meg ezt a helyet – mert ilyenből országosan kevés van! Nagyon boldogan jöttünk el – ezért bármikor érdemes másfél óra kitérőt tenni – és fogunk is, biztos vagyok benne, mert még nagyon sok mindent szerettem volna megkóstolni!”
(Dining guide comment 2013.07.23)