NAPI BISTRO EBÉD

2019. 04. 08. - 04.12.

Heti vega: Kardamomos céklafőzelék sült cukkinivel

Hétfő
Tavaszi zöldségleves, grizgaluskával
Palóc leves
Rozmaringos csirke mangolddal forgatott burgonyával
Sertéspaprikás parajos tojásos galuskával és vegyes savanyúsággal
Mogyorókrémes csokitorta

Kedd
Paradicsomleves gorgonzolával
Kapros malacraguleves
Csirkés medvehagymás rizotto cukorborsóval
Penne carbonara ruccolával parmezánnal
Mentás, áfonyás panna cotta

Szerda
Zöldségtatár capri gyümölccsel házi aszalt paradicsommal
Jókai babkrémleves mangalica kolbásszal
Édesburgonya curry garnélával,fekete kagylóval
Füstös malactarja friss “lecsóval”
Málnalekváros piskótatekercs, vaníliahabbal

Csütörtök
Cukkinis póréhagymakrém-leves
Marha húsleves gazdagon
Kacsamell datolyás sárgarépa salátával
Tavaszi lencseragu konfitált malacpofával
Capuccinó krémpohár

Péntek
Fahéjas almaleves pirított diós zeller salátával
Harcsahalászlé
Csirkecomb paszternákkal citrusos puliszkával
Omlós sertéscomb erdeigombás tagliatellével nudlival
Citromos epres, banános pite