INTERAKTÍV VACSORASZÍNHÁZ

Kóstoljon bele egy rendhagyó színházi élménybe!

Mi is ez az Agatha Christie könyveit idéző cím?
Vacsoránk leginkább egy színházi előadással egybekötött vacsora és szerepjáték keverékéhez hasonlítható. A Gyilkosság a vacsorán program alatt, a vendégek asztalonként külön nyomozó csapatokat alkotnak, az idővel és egymással versenyeznek a rejtély megoldásában. Az egyes fogások között zajlanak a kihallgatások és a bűntény felgöngyölítése. Csakúgy ahogy a “Meghívás egy gyilkos vacsorára” című híres filmben, a világ leghíresebb detektívjei nyomoznak együtt, a mi kriminkben a résztvevők lesznek a meghívott detektívek, akik fényt deríthetnek a rejtélyre.
Legyen része egy rendhagyó élményben, amit a krimi és a színház, valamint a társasjáték egyesülése biztosít. Látogasson el egy titokzatos és rejtélyes családi összejövetelre, ahol aktív részese lehet egy bonyolult családi történetnek, vagy vegyen részt nyomozóképzőnk utolsó vizsgáján, ahol, ha jól teljesít vérbeli nyomozóvá válhat, ha kedve tartja, lessen be a revü csillámporos, de sötét kulisszái mögé, vagy lepje meg Bertalan Tamást jelenlétével, biztosan örülni fog.
Csodás étkek, kellemes hangulat, meglepő fordulatok, izgalmas feladatok, és a vége garantáltan egyedülálló élmény, felejthetetlen szórakozás.
A Gyilkosság a Vacsorán program tökéletes ajándék partnereiknek. Akár karácsonyi ajándéknak, akár egy sikeres projekt lezárásának alkalmával ajándékozzon igazi élményt munkatársainak, üzleti partnereinek. A rendezvény időtartama a résztvevők aktivitásától függően 2,5-3 óra.

GYILKOSSÁG A VACSORÁN
2016.04.09 19.00
Merénylet a sárgaköves úton
Négy bérgyilkos, két lövés. Egy hulla és egy áruló. Számtalan ellenség, egyetlen kérdés: Ki ölte meg Ózt? Mindenki gyanús, senki sem az, akinek látszik. Válasz sehol. Szerinted melyik bérgyilkos öl a legkevesebb nyomot maga után hagyva? A csábító? Az intelligens? A robbanékony? Vagy az álszent? Sok kérdés, egyetlen válasz, melyhez a megoldás a szemünk előtt van.
Nézz, ne csak láss! Figyelj, ne csak higgy! Találj, ne csak keress!
Írta és rendezte: Hajdú László

Szereplők:
Bodor Géza
Szakács Zsuzsa
Széll Attila
Tornyi Ildikó / Molnár Gyöngyi

MENÜSOR ITT!