SÉFAJÁNLAT

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation

 

Panna-cotta  cukorborsó-avokádó krémmel, friss zöldekkel (V,GM)
Asparagus panna cotta with snap pea-avocado cream and fresh vegetables
– Sándor Zsolt Cserszegi Fűszeres 2016 – 

Kapros tökkrémleves cukkinispagettivel (V, GM) 
Zucchini cream soup with dill

Zsályás padlizsánszeletek vaniliás, málnaecetes sült vöröscéklával és körtével (V,LM,GM)
Fried eggplant with salary, fried beetroot  with vanilian- raspberry vinegrette and pear
– Tokaj Nobilis Barakonyi Hárslevelű 2016 –

Roston sült tengeri durbincs, kékkagylóval és “nizzai salátával”  (LM,GM)
Fried schraetzer with blue clams and nizza salad
– Szeleshát Rosé 2017 –

Vajban pirított csirke, rántott csirkeszárnnyal, citromos cukkínikrémmel és sült zöldségekkel 
Chicken roast in butter with lchicken wing in bread crumbs, lemon-courgette pesto, fried vegetables
 – Fölföldi Irsai Olivér 2017 –

Sertéspofa és malacoldalas, parasztos baconos, burgonyás “lepénnyel”
Pork cheek and ribs with bacon-potato “pizza”
– Márkvárt Kadarka 2016 –

Bárányraguval töltött, gombás canellóni bufffalával
Canelloni stuffed with lamb ragout with buffala
 – Heimann Birtokbor 2015 –

Epres-málnás pavlova, meggysorbet-vel
Strawberry-raspberry pavlova with elder sorbet
 – Szent Benedek Remete Cuvée 2012 –

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Chef Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier