SÉFAJÁNLAT • JÚNIUS

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation

 

Hideg burgonyakrémleves kovászos uborkával
Cold potato soup with sour dilled cucumber

Töltött karalábé könnyed kapros vajtök mártással
Stuffed kohlrabi, lightly drizzled green – pumpkin sauce

Ruppert A Nyúl 2016

Rántott harcsafilé snidlinges burgonyahabbal és capribogyóval
Fried catfish fillet with chopped potato sauce and capers

Gallay Pince Nyékládháza Zenit

Fűszeres mártással pirított roston csirkemell céklakrémmel és nyári sült zöldségekkel
Spicy sauteed roast chicken breast with beetroot and summer roasted vegetables

Pálffy Rozé Cuvée 2016

Rozmaringos báránycomb pecsenyeszafttal és vargányás házitésztával
Rosemary lamb , roasted gravy and home made thin tagliatelle and porcini

Heimann Kadarka 2016

Pörkölt mogyoróval sült bükki vaddisznópofa mustáros szószba forgatva, szalonnás, zsályás újburgonyával
Roasted wild boar chick with roasted peanut butter with mustard sauce, bacon and sage new potatoes

Gál Tibor Titi Egri Bikavér

Rib-eye steak zelleres töltött hagymával és kecskesajtos gnocchival
Roasted wild boar chick with roasted peanut butter with mustard sauce, with bacon and sage new potatoes

Wassmann Merlot 1 dl

Citromos darapuding megy-málna-eper szósszal és bazsalikomfagylalttal
Lemoned semolina pudding with cherry-raspberry-strawberry sauce and basil ice cream

Hétszőlő Hárslevelű késői szüret 2013

Jó Étvágyat kívánunk!
Good appetite!

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Chef Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier