SÉFAJÁNLAT

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation

 

Epres zöldalmás spárgasaláta friss kecskesajttal és erdei gyümölcsös olivakrémmel
//Strawberry-apple asparagus salad with fresh goat cheese and forest fruit olive cream//
Préselő borház Habzó Hárs 2017

Zöldborsókrémleves konfitált retekkel és borsósalátával
//Green pea cream soup with confit horse radish and pea salad//

Bőrén sült süllőfilé grillezett kapros cukkinivel és bazsalikomos gnocchival
//Pikepearch fried in its skin with dill zucchini and basil gnocchi//
Villa Tolnay Zöldveltellini Tavasz 2017

Mandulás csirke-ballontine kapros-túrós gombóccal és karalábéfőzelékkel
//Almond chicken ballontine with dill-cottage cheese dumplings and kohlrabi dish//
Espák Pince Furmint 2016

Konfitált, zsályás nyúlcomb és pirított nyúlgerinc medvehgayma pesztós rizottóval
//Confit sage rabbit bladebone and spine with bear leek-pesto riostto//
Ruppert Pince A Nyúl 2016

Rozmaringos erdei gombával tekert báránygerinc olivás burgonyával és fehérboros szósszal
//Lamb spine wrapped with rosemary mushroom, served with olive potato and white wine sauce//
Losonci Pinot noir 2016

Almás-fahéjas máglyarakás sárgabarck sorbet-val
//Apple-cinnamon cake with apricot sorbet//
Hétszőlő Hárslevelű késői szüret 2015

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Chef Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier