SÉFAJÁNLAT • OKTÓBER

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation

 

Marhatatár fürjtojással  salátával, kovászolt pirítóssal
Beefsteak with quail eggs with salad and  toast
< Fölföldi Rozé 2016 >

Alma balzsamecetes lencsekrémleves pirított vargányával
Apple- balmy lentil cream  soup with roasted Porcini

Bőrén sült süllő-filé céklás édesburgonya krémmel töltött raviolival, spenótos fenyőmaggal
Roasted seabass  fillet with homemade ravioli, filled sweet potatoe cream, and spinach pine seeds
< Espák Pince Furmint 2016 >

Zsályás csirkemell rántott csirkecombbal, sülthagymás padlizsánnal töltött gombafejekkel, fűszeres sütőtök krémmel
Chicken breast with chicken breast fried in breadcrumbs with fried mushrooms filled with fried eggplant and spicy pumpkin cream
< Malatinszky Serena 2015 >

Kenyértésztában sült kakukkfüves sertésszűz, sült körtés rukkola „salátával”, mustáros diós szósszal
Roasted pork baked in bread  with ruccola and pear salad,  mustard and walnut sauce
< Weninger Kékfrankos 2014 >

Rozmaringos báránysült sütőtökös pörkölt mogyorós gerslivel, konfitált fokhagymával
Roasted Rosemary lamb with  pearl barley “risotto”, roasted pumpkin, hazelnut and confit garlic
<
Losonci Pinot Noir 2015 >

Marha curry pirított bio rizzsel, zöldfűszerekkel szórva
Beef curry with roasted organic rice, spiced with green herbs
< Márkvárt Kadarka >

Áfonyás sült gombóc vaníliakrémmel és fehér fahéjfagylalttal
Cranberry fried dumplings with vanilla cream and white cinnamon ice cream
< Kaláka Pince Kaláka cuvée 2016 >

Jó Étvágyat kívánunk!
Good appetite!

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Chef Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier