SÉFAJÁNLAT • AUGUSZTUS

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation

 

Hideg kapros vajtök leves házi joghurttal
Cold dill butter-pumpkin soup with homemade yogurt

Pirított kakukkfüves gnocchi paradicsom pestóval és tökmagolajos cukkíni salátával
Roasted thyme gnocchi with tomato-pesto and zucchini salad with pumpkin oil
– Tállya ZZ Habzóbor 2015 –

Lazac citromos olivakrémmel és sült rozmaringos céklákkal
Salmon with lemon olives and fried rosemary beets
– Sauska Rosé 2016 –

Marinált csirkemell, édesburgonyás avokádós guinoa salátával
Marinated chicken breast with sweet potato and avocado -guinea salad
– Bakó Ambrus Badacsony 2015 –

Vékonyan szeletelt fűszeres malaccsászár knédli „lángoson” sült paprikával
Slightly sliced spicy pig pag on homemade dumpling and fried papper
– Lenkey Kishegy 2007 –

Konfitált vaddisznópofa pörkölt mogyoróval mustáros szószba forgatva, szalonnás zsályás újburgonyával
Confined wild boar.cheek with roasted hazel nuts in mustard sauce, with bacon sage new potatoes
– Malatinszky Cabernet Sauvignon 2015 –

Rib-eye steak zelleres töltött hagymával és parmezános rántott cukkinivel
Rib-eye steak celery with stuffed onion and parmesan fried courgette
– Márkvárt Kadarka 2015 –

Citromnádas málnakrémleves túrógombóccal és vaníliás mascarpone habbal
Lemongrass raspberry soup with cheese dumplings and vanilla mascarpone foam
– Szent Benedek Remete 2016 –

Jó Étvágyat kívánunk!
Good appetite!

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Chef Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier