SÉFAJÁNLAT

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation

 

 Rukkolás körtesaláta  snidlinges kecskesajtkrémmel és szárított sonkával
Ruccola and pear salad with goat cheese and dried ham
– Káli Balázs Olaszrizling – 

 Paradicsomos cukkínikrémleves  friss bazsalikommal és sült koktélparadicsommal
Tomato soup with zucchini, fresh basil and fried cocktail tomato

Citromos quinoa édesburgonyával, fügével és gránátalmával
Lemon quinoa with sweet potatoes, figs and pomegranates
– Espák Furmint – 

 Bőrén sült lazac vaníliás paszternákpürével és vörösboros mángolddal
Fried  salmon with vanilla parsnip puree and red wine swiss chard
– Balla Rosé cuvée 2017 –

Roston sült kacsamell bioszentandrási nyári zsenge zöldségekkel
Roasted duck breast with roasted bio-organic summer  vegetables
– Pannonhalmi Tricollis Vörös 2017 –

 Smookerben készült sertéstarja füstös lecsóval
Smoked pork tenderloin with smoked ratatouille
– Ruppert Villányi Franc – 

  Marhahúsos sajtos burgonyatekercs, ricottás spenóttal
Beefed potatoe roll with  ricotta and spinach
– Márkvárt Ezerötös Cuvée 2017 – 

Narancsos pisztáciás darapuding nyári gyümölcsökkel és kardamomos körteszósszal
Orange and  pistachios semolina puding with summer  fruits and cardamom pear sauce
– Desszertem Bozzante – 

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Chef Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier