SÉFAJÁNLAT SZEPTEMBER

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation

 

Sárgadinnyés avókádósaláta kapros uborkával és roston csirkemellel
Avocado salad with melon ,dill ,cucumber and roast chicken breast
 – Sándor Zsolt Cserszegi Fűszeres 2016 –

Joghurtos burgonyakrémleves házilag füstölt lazaccal
Yoghurt potato soup with homemade smoked salmon

Garnélarákos, feketekagylós papardelle, fehérboros vajas mártással
Shrimp with black shellfish pappardelle with white wine sauce
– Szeleshát Rosé 2017 –

Bőrén sült süllő, lime-os korianderes zöldséges „rizi-bizivel”
Seabass on his skin with lime, coriander  vegetable rice
– Gilvesy Bohém Cuvée 2017 –

Konfitált kacsaszárnytő curry-s , édesburgonyás,  spenótos lencseraguval
Confit duck’s wing root with curry, sweet potato, spinach and lentils
 – Szemes Portugieser 2017 –

Smookerben készült sertéstarja füstös lecsóval
Smoked pork tenderloin with ratatouille
– Porkoláb –Völgyi Franc 2016 –

Csontos marharostélyos (ribeye)  sajtos burgonya tekerccsel, grillezett snidlinges krémsajttal töltött sült paprikával
Roast ribeye steak  with rolled  potato rolls and  fried paprika filled with cream cheese
 – Béla és Bandi Kékfrankos 2016 –

Vaníliakrémes málnás torta őszibarackkal
Vanilla creamy raspberry cake with peaches
 – Desszertem Bozzante –

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Chef Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier