SÉFAJÁNLAT • DECEMBER

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation

 

Zsályalevelekkel sült camambert lencsés burgonyasalátával
Fried camambert with sage leaves with lentiled potatoe salad
< Malatinszky Sauvignon Blanc 2016 >

Fehérbabkrémleves paradicsommal,  parmezánsajttal és olívabogyóval
White bean cream soup with tomatoe,parmesan cheese and olives

Ropogós lazac baby spenótsalátával  almás céklakrémmel és rózsaborsos 62℃-os tojással
Crispy salmon baboon salad with salad with apple beetroot and rowanberry 62 egg
< Figula Rosé 2017 >

Gombás újhagymás csirkemell krémsajtos mártásban, pirított sajtos burgonyagombóccal
Chicken breast fillet  served in cream cheese sauce with mushrooms  served with toasted potato dumplings
 <Sándor Zsolt Cserszegi Fűszeres 2016 >

Knédlilángos  kakukkfüves szószba forgatott tépett kacsacombbal, lilahagymával és mustar  vinaigrette-el
Homemade dumpling “lángos” with feathered duck leg in a rosemary sauce with red onion “jam” and mustard vinaigrette
< Losonci Pinot Noir 2016 >

Rozmaringos báránysült  sütőtökös, pörkölt mogyorós gerslisalátával, konfitált fokhagymával
Rosemary lamb with roasted pumpkin, roasted garlic and peanuts, pearl barley salad, confitated garlic
< Wassmann Merlot 2014 >

Marha hátszín (magyar tarka), sörrel sült hagymás burgonyával és gyömbéres szósszal
Hungarian sirloin steak with fried onioned potato and ginger sauce
< Ruppert Villányi Franc 2012 >

Gesztenyés szőkecsokoládé desszert vaniliás narancs fagyival
Chestnut blossom chocolate dessert with vanilla orange frost
< Béres Magita Cuvée 2013 >

Jó Étvágyat kívánunk!
Good appetite!

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Chef Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier