AKTUÁLIS SÉFAJÁNLAT

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation

 

Sült almás zellerkrémleves marinált körtével, gorgonzolával és fekete retekkel
Roasted apple celery soup with marinated pears, gorgonzola and black radish

Pirított sütőtökös gnocchi füstölt zempléni sajtszósszal és pácolt, zsályás sült paprikával
Roasted pumpkins gnocchi with smoked zempléni cheese sauce and marinated sage, roasted paprika
– Szarka Dénes Nyúlászó Furmint  2016 –

Roston sült vajhal filé kurkumás sült fehérrépával, pak-choi-jal
Grilled butterfish fillet with curry fried turnips, pak-choi
– Káli Balázs Olaszrizling 2017 –

Csirkemell wasabis spenótkrémmel kukoricás blinivel és tárkonyos sült őszi zöldségekkel
Chicken breast with  spinach cream and wasabi,  corn blin and tarragon roasted autumn vegetables 
– Szeleshát Rozé  2017 –

Préselt malacfül és füstölt csülök rántva, remoulade mártással, pirított burgonyával és zöldsalátával
Prickly pig’s ear and smoked pork chops with remoulade sauce, roasted potatoes and green salad 
– Sebestyén Kadarka 2017 –

Mustáros báránysült céklás gombóccal, édesburgonya pürével és vargányával
Mustard lamb chops with  beetroat dumplings, sweet potatoes  puree and porcini
– Böjt Egri Bikavér 2015 –

Mogyorópraliné krémes karamellás csokoládés desszert
Peanut butter creamy caramel chocolate dessert
– Dictador Rum 12 years-

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Chef Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier