AKTUÁLIS SÉFAJÁNLAT

Séfajánlatunkhoz sommelier szaktanácsadónk ajánl borokat!
The Chef’s offer with the sommelier wine recommendation

 

Reszelt almás, gyömbéres sárgarépa saláta, csirkemellel és pörkölt diómorzsával (V, LM, GM)
Grated apple, ginger carrot salad, chicken breast and roasted walnut ( V, LF, GF )

– Gilvesy Sauvignon Blanc 2017 – 

Petrezselyemkrémleves mandulás brokkolival ( V, LM, GM )
Parsley Cream soup with almond broccoli (V, LF, GF )

Bőrén sült lazac, ropogós sütőtökös quinoiával és fokhagymás veloutéval (V)
Fried salmon with crispy roasted quinoa and garlic veloute (V)
– Sauska Extra Brut Rozé  Pezsgő- 

Céklalében marinált csirkemell, gyógynövény pesztós, spenótos  burgonyapürével ( GM )
Chicken breast marinated in beetroot sauce, herb  pesto, spinach , potato puree ( GF )
– Gere-Weninger Rosé 2018 – 

Bőrén sült kacsamell és pirított kacsamáj, aszalt szilvás derelyével és hagymás szósszal ( LM )
Roast duck breast with roast duck liver, dried plum filled homemade dumplings and onion sauce ( LF )
– Németh Attila Gábor „ÉG és Föld „  Syrah 2016 – 

Rozmaringos báránysült, céklás gombóccal, édesburgonya pürével és vargányával
Rosemary lamb with beetroot dumplings, sweet potato  puree and porcini
– Sándor Zsolt Zweigelt 2015 – 

Zsályás borjúszűz, snidlinges, aszalt paradicsomos, sült padlizsános tarhonya kásával ( LM )
Roasted  calf  with spinach,  dried tomatoes and roasted aubergines and  filed homemade pasta(LF)
– Heimann Birtokbor 2015 – 

Mogyórópraliné-krém, karácsonyi csokoládéval és rumos körtével ( V )
Peanut praline cream with christmas chocolate and  pears in rum(V)
– Agárdi Csokoládélikőr – 

Hornyák Tibor
Séf / Chef

Hegedűs István
Séf / Chef

Várvizi Péter
Kreatív séf / Chef Creative Chef

Krusóczki Tamás
Sommelier