Marhahús családi gazdaságból

ecomeat

Egy különleges családi gazdaságra leltünk a Hortobágyi Nemzeti Park szívében! Mivel mi magunk is úgy gondoljuk, hogy igény van a magas minőségű és kellő szakértelemmel feldolgozott magyar marhahúsra, ezért mostantól a Dembrovszki család kiváló minőségű Magyartarkáiból készülnek a bisztró ebéd és az a’ la cart étlapunk marha ételei.

“Úgy gondoljuk, hogy a Magyartarka hús adottságaihoz képest méltatlanul, tulajdonképpen alig van jelen a Magyar gasztrokultúrában és hiszünk abban, hogy a minőségi Magyar Marhahús és a minőségi Magyar Termékek hírnevét tovább kell öregbíteni. Érlelt húsaink kizárólag két évnél fiatalabb, Magyartarka növendék szarvasmarhákból készülnek. A jó alapanyagot is el lehet rontani, nálunk viszont a minőségi alapanyag magas szakértelemmel párosul, így a végeredmény is magáért beszél. Szárazon érlelt húsaink 4 hetet töltenek folyamatosan kontrollált körülmények között az érlelő kamrában, ahol a befolyásoló paraméterekre is nagy gondot fordítunk. “ //Dembrovszki Sándor • ECO-MEAT KFT. ügyvezető//

“Az Eco-Meat úttörő lépéseit pedig igencsak dicséretesnek találjuk, formálódó BBQ-közösségünkben többen is sütnek rendszeresen a szegyükből.” // www.nyarspolgar-bbq.blog.hu//

ecomeat