Hello Ázsia

Vigyázat, egy igazi nagyvad a borvacsorák erdejében! Megidézünk egy földrészt, mely ezer ízzel, színnel, illattal csábít hosszú és szeszélyes utazásra. Bátran nyúlunk az izgalmas fűszerek és alapanyagok után, mert a távol-keleti gasztronómia nem idegen kreatívséfünk számára. Hónapokig stázsolt messze Európától, melynek ízélményét és izgalmas beszámolóját hozza el a Végállomás lelkes vendégeinek! Az egyedülálló élmény és az ismeretlen ízmátrix mellé Krusóczki Tomi sommelier barátunk állítja össze az italkínálatot! Ezeregy mese, történet elevenedik meg ezen az estén, gyere velünk Ázsiába és hozd magaddal a saját történetedet!

• Menü:
→ Egy korty Ázsia tempurás zöldséggel
→ Bélszíncarpaccio ropogós zöldségekkel, szójás spenóttal
→ Sült garnélarák yuzu vinaigrette-el és szezámolajos rizzsel
→ Téli zöldségek soba tésztával, tormás zöldséglevesben
→ Roston sült tonhalfilé ananász-mangó szósszal és kumkvattal
→ Báránygerinc konfitált zöldségekkel és gyömbér-mogyoró szósszal
→ Macha-s pavlova torta citromnád fagylalttal

• Italok:
Japán sör
Sake Gekkeikan
Roku gin + tonic
Nikka from the barrel
Choya Ujicha

————————–————————–———–

Részvételi díj:
13.900 Ft/Fő
A rendezvényen való részvétel feltétele az előre megváltott részvételi díj!
A rendezvényen fotó készül!