Ha ezt a franciák kóstolhatták volna…

izekborok_web

Ezen a szép estén olyan borsort kóstolhattunk, melynek minden eleme különleges a maga módján, hiszen vagy az utolsó forgalomban lévő kartont bontottunk fel, vagy olyan bor volt, amit az üzletek polcán már nem találhatóak meg, csak gyűjtők és borászok pincéjének mélyén.
Köszönjük Oroszlán Tamásnak, a Tokaj Hétszőlő marketingesének a csodálatos boros történeteket, mellyel emelte az este fényét, és Várvizi Péter kreatív séfünknek a csodálatos menüért!

franciaest

Nézd meg a fotókat ITT!

Mustáros lencsesaláta, rántott ponty falattal
Kreinbacher Brut Classic

Zöldalma uborkával, fűszeres mangólekvárral és pácolt süllővel
Gilvessy Sauvignon Blanc 2014

Levendulás céklaleves, fekete szederrel
St. Andrea Merlot Rosé 2014 „Szeretettel”

Kíméletesen sült lazac, garnélarákkal, friss retekkel és olívakrémmel és egy csipet szerecsendióval
Kikelet Pince-Berecz Stephanie Kassai Hárslevelű 2013

Mandulakrémes szilva ropogós, meggy-málna sorbet-val
Tokaj Hétszőlő Kövérszőlő 2008

Mignardies
Gyümölcszselé – narancs – citrom