ÉTLAP

ELŐÉTELEK - STARTERS

   Zsírjában sült kacsamáj, körtés-mandulás chutneyval és házi kaláccsal
2200.-

Bistorant ízelítő falatok a környékbeli kamrákból     /LF/
1900.-

Frissen sütött házi kenyér  -kosár-
450.-

LEVESEK - SOUPS

Gombakrémleves marinált kakukkfüves gombákkal    / V,GF/
1200.-

Húsleves gazdagon  /LF,GF/
1300.-

Káposztás- tejfölös vadmalac raguleves /GF/
1300-

FŐFOGÁSOK - MAIN COURSES

Ropogós lillafüredi pisztráng sült zöldségekkel és remoulade-mártással  /V,GF/
3300.-

Aszalt paradicsommal, spenóttal és  zempléni sajttal sütött  csirkemell   burgonyapürével  és zöldsalátával   /GF/
3100.-

Konfitált kacsacomb   törtburgonyával  és szedres-áfonyás lilakáposztával  /GF/
3100.-

Juhtúrós sztrapacska  tejföllel és szalonna pörccel, sült hagymával
2100.-

 Sült malaccsülök hagymás sült burgonyával, házi savanyúsággal /GF,LF/
3400.-

Baconnel göngyölt zsályás- gombás sertésszűz burgonyafánkkal és mustáros szósszal
3100.-

Óriás bécsi szelet sertésszűzből sült burgonyával és káposztasalátával /LF/
3400.-

Bárányburger  sült burgonyával és coleslaw salátával
2600.-

Konfitált malacpofa  pirított hagymás galuskával, kakukkfüves erdei gombákkal és barnasörös mártással /LF/
3200.-

 Serpenyőben sült marha fartő fűszervajjal ,sült burgonyával  és zöld salátával  /GF/
3500.-

Vörösboros vaddisznó ragu  sült zöldségekkel és pirított burgonyagombóccal /LF/
3300.-

SAJT - CHESSE

Válogatás Sziágyi Tibor kézmûves sajtjaiból som-, kökény és csipke lekvárokkal /V,GF/ 

Artisan cheese mix of the region with cornel, sloe and lace jams

1990.-

DESSZERTEK - DESSERTS

Madártej
Floating island
1200.-

Ropogós „vargabéles” 
Crunchy cottage „cheesecake”
1200.-

Karamellás csokoládétorta körtesorbet-val 
Homemade caramel and chocolate cake with pear sorbet
1300.-

GYERMEK MENÜK - CHILDREN'S MENUS

Húsleves csigatésztával
Bouillon with pasta
700.-
Rántott pisztráng burgonyachipsszel
Roasted trout fillet, rice with green peas
1800.-
Rántott csirkemell burgonyapürével
Chicken breast in bread-crumbs with mashed potatoes
1400.-

Ételeink frissen készülnek, ezért forgalmasabb időszakokban kérjük a türelmüket!
Our dishes are made freshly so busier periods therefore ask for your patience!

10 fő feletti foglalásokhoz szervízdíjat számolunk fel.
We use service charge!