Beaujolais napok a Végállomásban 2016

beaujolais

 

Beaujolais napok november 18-tól!

Hamarosan berobban a borpiacra az újbor, mi is készülünk, tervezünk, kóstolunk és várjuk november 18-át, amikor megmutathatjuk, mitől olyan ellenállhatatlan ez a könnyed, gyümölcsös bor!

ELŐÉTELEK
Sütőtökkrém, füstölt pisztránggal és marinált gombákkal
1900.-
Házilag készített libamellsonka, birsalma és körte salátával, pörkölt mogyoróval
1900.-
Gyömbéres, káposztás orjaleves, sok cérnametélttel
1100.-

FŐÉTELEK
Céklás kölesrizottó, sóban sült céklával és rukkolasalátával
2200.-
Zsályás, sonkával tekert csirkemell, rizslapba tekert zöldségekkel és könnyed bazsalikom veloutéval
2700.-
Konfitált mangalicapofa, spenótos- sajtos burgonyapürével, kakukkfüves szósszal
2800.-

DESSZERT
Francia almatorta (tarte tatin), tejfölsorbet-val
1100.-

 

Mi is az a Beaujolais (bozsolé)? Olvasd el!