A tavasz idén is a francia konyha jegyében érkezik!

A Good/Goût de France március 21-én jó alkalmat nyújt a francia gasztronómia és az általa képviselt értékek megünneplésére több mint kétezer étteremben szerte a világon.
Míg a külföldi turisták közel egyharmadát legfőképpen a gasztronómia és a borászat vonzza Franciaországba, a Goût de / Good France a francia életmódot és a regionális termékeket helyezi előtérbe, központban pedig a franciák élet,- és ételszeretete áll.
A Végállomásban március 21-én különleges, kifejezetten az eseményre összeállított, franciás menüsorral várjuk a francia gasztronómia és kultúra szerelmeseit!
MENÜSOR
Konyha üdvözlete
Zellerpüré, fűszerpaprikás ropogóssal és fácánmellel

Előétel
Pácolt lazac kefírrel, tökmagolajjal és lazackaviárral

Választható főételek
Marinált, roston sült garnélarákok, petrezselymes zöldségtagliatellével és sültpaprikás olívakrémmel
Kakukkfüves borjúszűz elzászi káposztás burgonyával és csiperkés szósszal

Sajtválogatás Franciország híres sajtjai között csipkebogyólekvárral

Desszert
Pisztáciás feketeribizlitorta, kókusztejes tejberizsfagylalttal

A menüsorhoz francia borokat kínálunk!